ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ;

Επειδή το ραδιόφωνο είναι το “θέατρο του νου”! Το ραδιόφωνο χρησιμοποιεί φωνές, μουσική και ηχητικά εφέ για να δημιουργήσει τις διαθέσεις και τις εικόνες που προκαλούν τη φαντασία, κάτι το οποίο οι εκτυπώσεις ή οι τηλεοπτικές διαφημίσεις δεν μπορούν.

Με το ραδιόφωνο, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Η ραδιοφωνική διαφήμιση στον EASY FM σας δίνει την ευκαιρία να παραδώσετε ένα ισχυρό μήνυμα σε μια συγκεκριμένη ομάδα ακροατών.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του ραδιοφώνου είναι ότι είναι παντού. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, σε αθλητικές εγκαταστάσεις … οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο πελάτης σας, το ραδιόφωνο είναι εκεί. Είναι ένα πραγματικά κινητό μέσο και πηγαίνει όπου το κάνετε. Ο EASY FM ακούγετε παντού στον νομό Χανιών με χιλιάδες πιστούς ακροατές καθημερινά. Επίσης εκπέμπει και μέσω ιντέρνετ, με φανατικούς ακροατές ανα τον κόσμο.

Ορισμένα στοιχεία σχετικά με το ραδιόφωνο

Η απόδοση της επένδυσης στην ραδιοφωνική διαφήμισης (ROI) είναι πολύ υψηλότερη (μερικές μελέτες λένε ότι φτάνει το 49%) από την απόδοση της επένδυσης στην τηλεόραση. Πολλά από αυτά μπορούν να αποδοθούν στο γεγονός ότι η τηλεόραση είναι πολύ πιο ακριβή για την παραγωγή και λειτουργία από το ραδιόφωνο, επομένως τα χρήματα που ξοδεύετε για την παραγωγή και τη λειτουργία του ραδιοφώνου είναι πολύ χαμηλότερα.
Το 96% των ατόμων που οδηγούν ή οδηγούν σε ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιούν το ραδιόφωνο.
Το 43% των οδηγών αφήνουν τα ραδιόφωνα του αυτοκινήτου τους σε έναν σταθμό.

Το ραδιόφωνο είναι παντού! Η ραδιοφωνική διαφήμιση είναι παντού! Εσύ γιατί να μην είσαι εκεί;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ?

Πόσο κοστίζει η ραδιοφωνική σας διαφήμιση εξαρτάται από τα εξής:

Διάρκεια διαφήμισης:

Οι διάρκεια των ραδιοφωνικών σποτ στον EASY FM είναι αυστηρά μέχρι 30 δευτερόλεπτα και έως 3 ανα ημίωρο, ώστε να πετυχαίνετε το απόλυτο αποτέλεσμα, χωρίς να κουράζουμε τους ακροατές.

Συχνότητα
Αυτό σημαίνει πόσο συχνά εκτελείτε τη ραδιοφωνική διαφήμισή σας.

Δημοτικότητα
Όσους περισσότερους ακροατές έχει ένας σταθμός, τόσο πιο πολύτιμος είναι ο διαφημιστικός χώρος. Ο EASY FM είναι το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης.

Μέσω του EASY FM σας επιτρέπετε να στοχεύετε το κοινό σας με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, σας επιτρέπει δηλαδή να προσεγγίσετε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων ή υποψήφιων πελατών με  κόστος πολύ χαμηλότερο των φυλλαδίων ή της τηλεόρασης.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση στο EASY FM, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@easyfm.gr ή να καλέσετε στο 28210 55505.